Україну знову заллє сильними дощами: В яких регіонах треба не забути про парасольки

На сході синоптики прогнозують суху і жарку погоду, невелику хмарність, але без опадів.

В Україні у вівторок, 25 серпня, очікуються сильні дощі та грози у багатьох областях країни. У деяких регіонах очікується невелике похолодання, а деяких – знову стане дуже спекотно, повідомляють Патріоти України.

На сході України синоптики прогнозують суху і жарку погоду, невелику хмарність, але без опадів. Нічна температура повітря коливатиметься від +13 до +16 градусів, вдень прогріється до +29 +31 градуса, у Полтаві +25 +27 градусів.

У південних областях країни буде сухо, можлива невелика хмарність, опади не прогнозуються. Температура повітря вночі становитиме +15 +17 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +28 +33 градуси. У Криму сухо, вночі +15 +17 градусів, вдень від +30 до +32 градусів.

Північні області країни затягне дощами, які будуть йти вночі та вдень, а температура повітря впаде. Вночі від +14 до +16 градусів, вдень очікується від +23 до +25 градусів. На заході України синоптики прогнозують сильні дощі, місцями можливі зливи та грози. Температура повітря вночі опуститься до +13 +15 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть від +23 до +25 градусів.

В центральній частині країни пройдуть дощі, місцями дуже сильні. Вночі в регіоні очікується від +14 до +17 градусів, удень повітря прогріється до +25 +27 градусів. У Києві 25 серпня синоптики прогнозують сильний дощ, можливий дощ. Нічна температура становитиме +16 +18 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть всього +22 +24 градуси.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...