УПЛ: "Шахтар" розгромив "Динамо", котре грало у меншості

У 9-му турі чемпіонату України з футболу "Шахтар" у більшості переміг "Динамо", повідомляють Патріоти України.

Рахунок у Києві на 34-й хвилині відкрив Жуніор Мораес, який скористався помилкою динамівського голкіпера Руслана Нещерета на виході.

Наприкінці 1-го тайму "Динамо" залишилося у меншості через вилучення Сергія Сидорчука за грубий фол проти Віктора Корнієнка.

На 66-й хвилині "Шахтар" скористався чисельною перевагою. Після удару Тараса Степаненка м'яч рикошетом влетів у сітку від Маркуса Антоніо.

До розгромного рахунок на 73-й хвилині довів Алана Патрік.

"Шахтар" переміг "Динамо" з рахунком 3:0, набрав 19 очок та скоротив відставання від киян, які очолюють турнірну таблицю, до 1 пункту.

"Динамо" – "Шахтар" 0:3

Голи: Мораес, 34, Маркус Антоніо, 66, Алан Патрік, 73

"Динамо": Нещерет, Попов, Кендзьора, Забарний, Шабанов, Буяльський, Циганков, Сидорчук, Вербіч (Де Пена, 61), Родрігес (Русин, 70), Андрієвський.

"Шахтар": Трубін, Додо, Хочолава, Матвієнко, Корнієнко (Сіпріано, 50), Марлос (Алан Патрік, 70), Тете, Степаненко, Маркос Антоніо (Коваленко, 70), Тайсон (Соломон, 52), Мораес (Фернандо, 70).

Попередження: Андрієвський, 17; Вербіч, 37 – Тете, 14; Марлос, 44; Маркос Антоніо, 51.

Вилучення: Сидорчук, 45.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...