Усіх отруїла, як щурів: На Київщині жінка помстилася своїм екскоханцям та їхнім новим подругам (фото)

Поліція заарештувала мешканку Київської області, яку підозрюють у отруєнні своїх коханців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київщини у п'ятницю, 24 березня, передають Патріоти України.

Голова поліції Київської області Андрій Небітов розповів, що один із постраждалих 14 лютого у День святого Валентина отримав повідомлення у месенджер з невідомого номера про те, що його номер телефону брав участь у розіграші і він нібито виграв відповідний приз.
"Через кілька днів він справді отримав пляшку рому, яку став поступово вживати, і три шоколадки. Через деякий час йому стало погано, і він потрапив до лікарні", - розповів голова поліції.
Подібні випадки отруєння зафіксовано у лікарні Фастова – у чотирьох жінок. "2 лютого у мене був День ангела, і я вирішила запросити подруг відзначити. Ми розпили пляшку рому, яку я напередодні виграла в розіграші. Через кілька днів нам всім стало погано. Почало пекти в грудях і німіло тіло. Ми з подругою поїхали до Києва, і нас поклали в реанімацію. Волосся почало випадати клаптями", - розповіла одна з потерпілих.
Крім того, згодом стало відомо, що чоловік від отруєння помер. Результат лабораторного дослідження встановив, що його отруїли талієм. Правоохоронці встановили, що відправлення кур'єрською доставкою отруйних пляшок рому здійснювала жінка.
У результаті правоохоронці дізналися більше інформації про жінку, яку підозрюють у отруєнні. Зокрема, 20 років тому вона жила в Іванківському районі та мала стосунки із померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося.
Чоловік однієї з чотирьох отруєних постраждалих жінок теж мав колись стосунки із цією підозрюваною. Торішнього серпня вона вже намагалася отруїти його в такий же спосіб, але, мабуть, концентрація дози талію була замала. У січні цього року небезпечну посилку отримала його дружина.
Поліцейські затримали жінку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їй інкримінують навмисне вбивство.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...