Успіх на роботі і втілення планів: Астрологи назвали найбільш сприятливі дати у серпні

Від положення зірок в особистому гороскопі і на небосхилі залежить те, як буде складатися життя, переконують астрологи. За їхніми словами, серпень - найсприятливіший та найщасливіший місяць 2020 року. Це буде ідеальний час, щоб повністю відновити сили, поправити здоров'я і навести порядок у житті, пише slovofraza, передають Патріоти України.

7 серпня, п'ятниця - Венера перейде в сузір'я Рака. Це подія створить сприятливі обставини для того, щоб поліпшити себе і світ навколо. Можна зайнятися перетворенням будинку або іміджу, духовними практиками і саморозвитком. Енергії дня несуть світло і надію. Стане гранично ясно, в яких аспектах потрібно і можна поліпшити своє життя, переробити її «під себе», зробити рестарт нових цілей. Рішучість, інтуїція і творчий підхід дуже знадобляться тим, хто хоче знайти правильне рішення, розрубати заплутані вузли або перевернути нещасливу сторінку у своєму житті.

15 серпня, субота - початок ретроградації Урану. Астрологи зазначають, що цю подія складно назвати вдалою, але у неї будуть і свої плюси. Настрій виявиться піднесеним, але динаміка багатьох штовхне на імпульсивні, необдумані вчинки. Особлива обережність потрібно в поводженні з грошима: Уран підвищить ризик фінансових втрат. Ділова сфера може постраждати від необдуманих слів і різких рішень, а значить, удача усміхнеться тим, хто зможе стримати емоції і зменшити швидкість.

20 серпня, четвер - Меркурій перекочує в свою обитель, сузір'я Діви. Це буде час чистоти. Мова йде не тільки про чистоту в будинку, але і про чистоту думок, почуттів, вчинків і рішень. Багатьох чекає складна, багатоетапна робота над собою, яка вимагає сили волі і віри в краще. Найголовніша порада від астрологів - брати і діяти, відсікаючи все зайве і корисливе. День налаштовує на турботу про себе. Почати можна з духовних практик, а далі виникне ентузіазм для чогось більш серйозного.

22 серпня, субота - Сонце в Знаку Діви. Це буде період осмислення та аналізу власного життя. Вийде підсумувати все, що залишилося позаду, і скласти плани на найближчі місяці. Це відмінний момент для того, щоб вірно розставити акценти в своїх цілях і налаштуватися на успіх в професійному житті. Під наглядом сонячної Діви з'являться відмінні шанси для вдалого вкладення, повернення боргу, кредитування і великих покупок. Інший важливий момент — зменшення Місяця, енергія якої запускає процеси очищення і порятунку: вийде добре розібрати спірні питання, пробачити образи і попросити вибачення.

27-31 серпня - завершення кульмінаційного астрологічного етапу. В останні 5 днів літа, що минає, варто підвести риску і сміливо глянути в майбутнє. Астрологи радять всім звернути увагу на свої плани — це допоможе виявити нові шляхи досягнення поставлених цілей і сприятливі русла діяльності в професійній сфері. Для багатьох стануть більш ясними ожливості фінансового та духовного зростання.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...