Увірвалися до квартири: Колектори довели чоловіка до смерті

Це була вже друга спроба виселити подружжя, доки їхній син – власник квартири, на заробітках за кордоном.
У Запоріжжі під час візиту колекторів помер чоловік. Фото: zp.suspilne.media.

У Запоріжжі під час візиту колекторів у власній квартирі по вул. Чумаченка помер чоловік. Це сталося, коли 4 людей намагалися виселити з житла його з дружиною за кредитні борги їхнього сина, передають Патріоти України.

Під час розмови у господаря не витримало серце. Поряд з будинком знаходиться підстанція швидкої допомоги, але чоловіка врятувати не вдалося. "Я знав ситуацію цієї квартири. Після роботи йшов додому й помітив, що в під'їзд заходять незнайомі люди. Вони назвали себе власниками цієї квартири. Я відповідаю за будинок, всіх знаю, тож вирішив піднятися разом з ними. Двері були зачинені і вони почали викликати служби спеціальні. Аби їм відкрили. Документів не показали. Потім прийшов сусід. Відкрив перші двері – вони скористалися ситуацією і пішли до квартири" — розповів голова ОСББ по вул. Чумаченка, 40 Максим Перепльотчиков.

Це вже друга спроба виселити подружжя, доки їхній син – власник квартири, на заробітках за кордоном. Максимови більше року судяться за право власності. Бо у 2008-му один із банків, в якому брали валютний кредит – збанкрутував, і його активи разом з боргами — перекупили. Наступне судове засідання відбудеться 23 квітня. Поліція встановлює всі обставини події.

Джерело: Gazeta.ua

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...