В Ірландії 8-річна українка отримала до 70 ножових поранень, її матір знайшли непритомною

У притулку для біженців з України у селі Клеркасл в Ірландії стався кривавий інцидент. Там виявили 8-річну українку з численними ножовими пораненнями. Її 40-річна мати лежала поруч без свідомості. Обох у критичному стані доправили до лікарні. Обставини події встановлює місцева поліція. передають Патріоти України.

Як повідомляє Independent.ie, у вівторок вранці в поліцію зателефонували місцеві жителі, які повідомили про звуки "безладу" в одній з кімнат.

Екстрені служби, які прибули на місце, виявили дитину з серйозними травмами, зокрема і на шиї. Мати була без свідомості. Дівчинку терміново доставили в університетську лікарню Лімеріка, а потім перевели в дитячу лікарню Крамлін в Дубліні.

Дитина отримала до 70 поранень (імовірно ножових), зокрема, множинні травми шиї. Зараз дівчинка перебуває в критичному, але стабільному стані. Її мати - у лікарні Лімеріка, також у критичному стані. Люди, які в момент інциденту перебували в будинку для біженців, кажуть, що ситуація на місці події була "дуже тривожною". Інше джерело описало її словом "скажений".

Всього в будинку проживало близько 15 осіб. Місцеві жителі кажуть, що не знали нікого з мешканців, оскільки будинок був заселений лише в останні тижні. До цього він довгі роки був покинутим. На даний момент інших мешканців перевели в центр тимчасового розміщення біженців в Еннісі.

За даними журналістів, жінка з дочкою вважаються українськими біженцями. Всього кілька тижнів тому дівчинка почала відвідувати місцеву початкову школу.

Поки що поліція нікого не заарештувала. Розслідування інциденту ведуть детективи поліцейської дільниці Енніса, а для нагляду за ним призначений старший поліцейський. Через вік постраждалої дитини до з'ясування обставин нападу залучені й детективи.

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...

На фронті загинув відомий український журналіст

субота, 27 квітень 2024, 14:03

У селі Роботиному Запорізької області під час виконання бойового завдання загинув журналіст Андрій Топчій. Про це повідомила Верховна Рада у суботу, 27 квітня, передають Патріоти України. І знову страшна втрата серед медійників. 20 квітня під час викон...