В Івано-Франківську жінка під час масажу підпалила клієнтку - потерпіла померла

В Івано-Франківському масажистка під час роботи випадково підпалила клієнтку. Від отриманих травм вона померла. Про це йдеться у вироку Івано-Франківського міського суду, передають Патріоти України.

За даними суду, жінка у травні 2022 року приймала клієнтку. Вона під час вакуумного масажу, із використанням скляних банок, вогню та спиртовмісних речовин, розлила спирт на тіло клієнтки і потерпіла загорілась.

Клієнтка масажистки отримала опіки та була госпіталізована до обласної лікарні, де померла. Обвинувачена провину визнала та розповіла, що вона під час масажу випадково пролила спиртовмісні речовини, через що відбулося загорання тіла потерпілої. Після чого вона надавала клієнтці допомогу, і доставила її в опікове відділення КНП "Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради". Масажистка розкаялась у вчиненому та просила її суворо не карати.

Жінку визнали винною за ч.1 ст.119 КК України та засудили до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном в 1 рік.

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...