В Івано-Франківську жінка під час масажу випадково підпалила клієнтку, постраждала померла

В Івано-Франківську масажистка під час роботи випадково підпалила клієнтку. Від отриманих травм вона померла. Про це йдеться у вироку Івано-Франківського міського суду, передають Патріоти України.

За даними суду, жінка у травні 2022 року приймала клієнтку. Вона під час вакуумного масажу, із використанням скляних банок, вогню та спиртовмісних речовин, розлила спирт на тіло клієнтки і потерпіла загорілась.

Клієнтка масажистки отримала опіки та була госпіталізована до обласної лікарні, де померла. Обвинувачена провину визнала та розповіла, що вона під час масажу випадково розлила спиртовмісні речовини, через що відбулося загорання тіла потерпілої. Після чого вона надавала клієнтці допомогу, і доправила її до опікового відділення КНП "Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради". Масажистка розкаялась у вчиненому та просила її суворо не карати.

Жінку визнали винною за ч.1 ст.119 КК України та засудили до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном в 1 рік.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...