"У наметах робили аборти": Сніжана Єгорова відзначилася скандальною заявою про секс на Майдані (відео)

Телеведуча заявила, нібито протестувальників обслуговувала велика кількість проституток.

Українська телеведуча Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву для громадян Білорусі про український Майдан. Про це вона повідомляє в своєму відеозверненні, яке опублікувала в Facebook, передають Патріоти України.

Єгорова застерегла громадян Білорусі у зв'язку з протестами в країні і зазначила, щоб вони не повторювали помилку українців на Майдані. "Хочу поговорити з приводу Майдану - нашого прекрасного, українського, де бабусі й дідусі стояли за справедливість, пенсію, інші блага. Ось просто цікаво через вісім років знайти цих бабусь, якщо вони дожили, і запитати, вони отримали все те, про що мріяли, стоячи і відморожуючи свої старечі кінцівки на Майдані за справедливість і добро", - сказала телеведуча.

За словами Єгорової, на Майдані були жінки, які надавали сексуальні послуги протестуючим. "З приводу Майдану хочу також сказати про соціальні стандарти - скільки там, в цих наметах пpoтестyючих, було зроблено aбopтыв жінкам низької соціальної відповідальності, які благополучно обслуговували ceкcyaльними лacкaми протестуючих, нiкчeмниx та мaргiнaлiзованих чоловіків, які приїхали з усіх усюд. Так що нашим друзям-білорусам, які, можливо, побачать цей ефір, хочу сказати - якщо ви в найближчому майбутньому не зрозумієте всю правду, яким насправді був Майдан в Україні і до чого він привів, думаю, ви отримаєте все те ж, що і в Україні, але не розтягнуто в часі на вісім років, а дуже швидко", - зазначила у відеозверненні Єгорова.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...