В Одесі сталася стрілянина, є загиблий, поліція ввела спецоперацію. Момент стрілянини потрапив на відео

В Одесі відкрили стрілянину з бойової зброї. Інцидент стався у дворі біля ЖК "Нові Черемушки", що будується на вулиці Малиновського. Про це йдеться на сайті поліції Одеської області. Пізніше стало відомо, що поранений чоловік помер у лікарні, передають Патріоти України.

Стрілець зник на автомобілі Mercedes сріблястого кольору, для його затримання введено спеціальну поліцейську операцію "Сирена". Поліція розглядає кілька версій злочину та вирішує питання про його правову кваліфікацію.

За даними джерел "Думської" в правоохоронних органах, чоловіка застрелив представник одного з етнічних злочинних угруповань Одеси, який виконував замовлення на вбивство. Загиблий був фігурантом кримінального провадження, відкритого за статтею про вимагання.

Як повідомив Telegram-канал "Одеса INFO", убитий – представник азербайджанської діаспори - Лачін Мамедов. Кілер також азербайджанець.

Відео 18+

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...