В Україні стартували випробування оновленого шкільного автобуса "Богдан" (фото)

Першими відчути переваги нових транспортних засобів зможуть волинські школярі.

На держпідприємстві «Автоскладальний завод № 1» стартували випробування шкільного автобуса «Богдан А22412» з оновленим екстер’єром. Про це повідомляє пресслужба корпорації, передають Патріоти України.

Зокрема серед покращень – для «Богдан А22412» від сьогодні використовується сучасна світлотехніка європейського виробництва – це фари німецьких компаній Nolden та Hella.

“Для виробника дуже важливо, щоб транспорт був не лише комфортним, а й безпечним та якісним для пасажирів і водія. Насамперед, це стосується перевезення учнів, саме тому у нових шкільних автобусах відбулася заміна світлотехніки з покращеними світловими характеристиками, що надасть комфорту у експлуатації автобуса”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» постійно працює над вдосконаленням транспортних виробів під торговою маркою «Богдан». І фейсліфтинг шкільних автобусів «Богдан А22412» – черговий етап цього процесу.

Першими відчути переваги нових транспортних засобів зможуть волинські школярі, адже саме під час виконання замовлення на виготовлення 15 шкільних автобусів для Управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації вперше було оновлено зовнішній дизайн автобусів «Богдан А22412».

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...