В Україні загинув ще один громадянин Великої Британії

Громадянин Великої Британії загинув в Україні. Це вже восьмий британець, загиблий на українській території, зазначають Патріоти України.

"Ми підтримуємо сім'ю британського громадянина, який помер в Україні, і перебуваємо в контакті з місцевою владою", - цитує Міністерство закордонних справ Великобританії видання Sky News.

При цьому ніяких інших деталей про обставини смерті британця не повідомляється. Варто зазначити, що це вже восьмий загиблий британець з початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...