В Україну на 2 дні увірветься літо: Синоптик розповів, де потеплішає до 20 градусів

Погода в Україні на початку весни дивує хоч і не морозною, але ще з прохолодною погодою. Однак найближчим часом українці зможуть насолодитися практично літньою температурою повітря.

Синоптик Станіслав Щедрін в Facebook повідомив, що українців чекає приємний сюрприз від погоди - вже з 11-12 березня майже по всій території України очікується істотне потепління.

Так, у більшості областей, за винятком північних та північно-західних, температура повітря коливатиметься від +13 +15 і до +17 +22. При цьому вночі можливі заморозки. Синоптик також додав, що опади у вигляді дощів, а також грози теж можливі в Україні.

Погода на 8-10 березня

За даними синоптиків Укргідрометцентру, 7 березня в Україні, крім півдня, очікується невеликий мокрий сніг і дощ. Вночі та вранці на дорогах місцями прогнозується ожеледиця. Температура повітря вночі коливатиметься від +1 до -4, а вдень очікується +3 +8. У південній частині країни температура підніметься до +9 + 14 градусів.

8 березня в Україні, крім південної частини та більшості центральних областей, прогнозується невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. У Карпатському регіоні очікуються помірні опади. Температура вночі очікується в межах від +4 до -3 градусів. При цьому вдень буде +7 +14 градусів.

У четвер, 9 березня, у західних, північних областях синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ. На решті території очікується невеликий дощ, у південних (вночі та в центральних) областях без істотних опадів. Температура вночі становитиме від 2 градусів тепла до 3 морозу, а вдень +1 +6 градусів.

На Закарпатті та у більшості центральних областей очікується +7 +12, у південних та східних областях вночі +3 +8, а вдень +11 +16 градусів. У п'ятницю, 10 березня, у західних, північних областях вночі очікується мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Температура вночі коливатиметься від +2 до -3 градусів, а вдень очікується +1 + 7.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...