В Україну повертаються заморозки та сніг: Синоптики розповіли, де і коли чекати погіршення погоди

Погода в Україні на цьому тижні буде мінливішою, ніж будь-коли. У найближчі кілька днів у більшості областей країни вдарять заморозки до -10...-15 градусів, але вже на вихідних очікується різке потепління до +10...+13 градусів.За прогнозом синоптиків, середина лютого буде нестабільною по погоді. При цьому лютий 2023 року набагато тепліший, ніж традиційно, передають Патріоти України.

Народний синоптик Ігор Кібальчич зазначив, що до 20 лютого в Україні будуть температурні гойдалки з опадами та поривчастим вітром в окремі дні. Особливо відчутним похолодання буде на сході України, тоді як на заході та півдні погода буде теплішою.

Ігор Кібальчич передає, що у вівторок, 14 лютого, через вплив атмосферних фронтів із півночі, в Україні очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. У північних та східних областях навіть можливі хуртовини. На дорогах очікується ожеледиця. Температура повітря вночі опуститься до -3...+2 градусів, вдень -1...+4 градуси.

У середу, 15 лютого, у східних областях очікується невеликий сніг. Стовпчики термометрів ще трохи опустяться, до -6...-1 градусів уночі та -2...+3 градусів вдень.

У четвер, 16 лютого, Ігор Кібальчич прогнозує невеликий сніг на Сході України. На решті території країни буде без опадів. У західних областях вночі та вранці можливі тумани. Температура повітря у північних та східних областях опуститься вночі до -13...-8 градусів, вдень синоптик передає до -7...-2 градусів. У західних та південних областях прогнозується до -6...-1 та -1...+4 градусів відповідно.

У п'ятницю, 17 лютого, у регіонах України ще більше похолодає. У західних та центральних областях очікується сніг та дощ. Температура повітря вночі у східних та північних областях становитиме до -15...-10 градусів, на решті території буде до -5...0 градусів. Вдень повітря прогріється до -1...+4 градусів.

Вже в суботу та неділю, 18 та 19 лютого, в Україні розпочнеться відлига та весняне потепління. Циклон принесе дощ, але температура повітря підвищиться. За прогнозом Кібальчича, повітря вночі прогріється до -1...+4 градусів, вдень - до +2...+7 градусів. У західних та південних областях днем стовпчики термометрів піднімуться до +8...+13 градусів

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...