Вага становить більше тонни: У Харкові в пункт прийому металобрухту намагалися здати гусеницю підбитого танка (фото)

Під Харковом чоловік намагався викопати і здати на металобрухт гусеницю від легендарного радянського танка часів Другої світової війни Т-34, передають Патріоти України.

На початку серпня "чорний археолог" був помічений працівниками фермерського господарства в районі гори Бугайко Дергачівського району, які припинили дії зловмисника. Судячи з опублікованих фото, чоловікові все ж вдалося викопати гусеницю, вага якої становить більше тонни. Яким чином він намагався транспортувати її в пункт прийому металобрухту - не вказано.

под Харьковом черный археолог выкопал гусеницу танка Т-34Керівництво і співробітники фермерського господарства "Світанок" передали знахідку в меморіальний комплекс "Висота ім. Маршала Конєва", розташований в селищі Солоницівка Дергачівського району Харківської області. Знахідка вже поповнила експозицію музею.

под Харьковом черный археолог выкопал гусеницу танка Т-34За даними історико-краєзнавчої організації "Слобода", ця гусениця належить одному з шести підбитих радянських танків, які протистояли атакам 294-ї піхотної дивізії вермахту, що наступала на Харків через Дергачі в жовтні 1941 року. "Оборонні бої йшли протягом трьох днів з 19 по 21 жовтня, поки не надійшов наказ про відступ. Втрати склали 260 солдатів і офіцерів, серед яких було 22 танкіста", - йдеться в повідомленні.

под Харьковом черный археолог выкопал гусеницу танка Т-34

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...