Традиційний новорічний напій - шампанське, і саме його наливають у келихи під бій курантів. Переможець кулінарного шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, як можна освіжити та урізноманітнити смак шампанського, передають Патріоти України
На своєму сайті Клопотенко розповів, що йому захотілося урізноманітнити традиційний смак шампанського і він вирішив додати в нього цитрусові.
"Ігристі вина і шампанське – самі новорічні напої. Мені захотілося трохи урізноманітнити традиційний варіант, і я вирішив, що потрібно додати до шампанського якихось цитрусових. Я зупинив свій вибір на грейпфруті, його невелика терпкість відмінно поєднується з ігристими винами та має свіжий смак. Спробуйте і ви урізноманітнити класичний напій, вам обов'язково сподобається", - написав кулінар.
На підготовку піде 5 хвилин і стільки ж на приготування.
Склад:
Як приготувати:
Грейпфрути помити, розрізати навпіл і видавити з них сік. Можна це робити руками, а можна скористатися пресом для цитрусових.
Сік грейпфрута розлити по келихах, і він повинен займати 1/3 стакану. Можна регулювати самостійно співвідношення соку та ігристого вина.
В келихи з соком долити ігристе вино.
Прикрасити коктейль можна кружечками грейпфрута.
Якщо є бажання - у напій можна додати кубики льоду.
Громадськість вимагає поновити ліцензію на відстріл найбільшого хижака, що через ріст популяції став небезпечним для людей за межами заповідників. У центральній частині Румунії 18-річна туристка загинула, намагаючись утекти від ведмедя. Як повідомляє D...
На аукціоні в англійському Вілтширі лист пасажира "Титаніка" продали майже за 400 тисяч доларів. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. Документ, датований 10 квітня 1912 року, належав полковнику Арчибальду Грейсі, який подорожував...