Вбивця подарував Дашин телефон іншій: Шокуючі деталі розправи над школяркою в Одесі

14-річна Дар'я Дробот була виявлена мертвою в передмісті Одеси у неділю, 3 листопада. У скоєнні злочину підозрюють 15-річного хлопця. Нещодавно спливли шокуючі деталі про підлітка і цинізм, з яким було вчинено злочин, передають Патріоти України.

Нагадаємо, мешканка Суворовського району Одеси Даша Дробот поїхала з друзями відпочивати за місто в суботу, 2 листопада вдень. Коли ввечері дівчинка не повернулася, мама звернулася в поліцію. Тіло дівчинки виявили вранці, 3 листопада, в Лиманському районі, а вже вдень затримали 15-річного хлопця, який переховувався у знайомих.

З'ясувалося, що підозрюваний навчався з Дашею в одній школі (№71, місто Одеса), про це повідомив мер міста Геннадій Труханов. У школі розповіли, що Даша була з благополучної сім'ї, на обліку ніде не була.

Крім того, стало відомо, що 15-річний підозрюваний подарував мобільний, який забрав у Даші, своій знайомої, пише УНН. Телефон виявлений у молодої жінки, де переховувався підліток.

Причиною смерті Даші стало удушення. У поліції підозрюють, що між підлітками могла виникнути особиста неприязнь, "підігріта" вживанням алкоголю.

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...