Вдарив головою об парапет: У Полтаві батько жорстоко познущався над дочкою (відео)

З метою захисту дитини від насильства, її помістили до дитячого реабілітаційного центру.

У понеділок, 9 березня, у Полтаві на вулиці Соборності чоловік привселюдно жорстко побив свою неповнолітню доньку. Відео з'явилось в Telegram-чаті "ЧХП", передають Патріоти України.

На кадрах видно, як чоловік тримає дівчину за волосся та б’є її кулаком по тулубу. Під час побиття він вдарив її головою об парапет. Поруч із чоловіком стояла жінка. Як виявилося це були батьки 14-річної прийомної дівчини, яка періодично тікає з дому.

Поліція підтвердила факт побиття. Речник патрульної поліції Полтави Руслан Возниця, розповів, що перехожі повідомили патрульних, що невідомі люди втримують дитину.

Патрульні виїхали на місце події. Заявник, який повідомив про ситуацію, від заяв і повідомлень відмовився. В результаті заяву про побиття ніхто не писав, а дитина не звернулася з проханням про надання медичної допомоги. Зовнішніх ознак побиття патрульні не побачили. Патрульні написали письмовий рапорт на ювенальну превенцію та далі пішли на чергування.

Пізніше стало відомо, що з метою захисту дитини від насильства, її помістили до дитячого реабілітаційного центру. Наразі тривають слідчі дії та вирішується питання щодо доцільності подальшого перебування дівчини в цій родині. За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 125 Кримінального кодексу України.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...