Хотів трохи охолонути: Величезний ведмідь заліз у дитячий басейн і влаштував там шоу (фото, відео)

У США в штаті Вірджинія чорний ведмідь прийшов у двір до людей і викупався в дитячому басейні. Про це повідомляє видання The Daily Mail, передають Патріоти України.

Сильна спека привела тварину на задній двір Реджини Келлер біля Форт-Веллі. Ведмідь втомився бродити і вирішив розслабитися в басейні і заснув там. Так він пробув в "гостях" близько години.

В цей час господиня будинку поливала квіти. Поведінка хижака її сильно здивувала. А те, що відбувається, вона зняла на відео і зробила фото.

"Нам безумовно потрібен басейн побільше!", - зазначила Реджина. Відзначають, що у Вірджинії налічується близько 6000 чорних ведмедів, а в США - 900 000.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...