Великий бокс: Як проходив бій за чемпіонський пояс супертяжів між американцем Деонтеєм Уайлдером і кубинцем Луїсом Ортісом (відео нокауту)

У березні 2018 го боксери зустрічалися між собою, і тоді Уайлдер завершив поєдинок нокаутом в 10-му раунді

В ніч з 23 на 24 листопада в Лас-Вегасі на рингу MGM Grand Arena пройшов бій між володарем поясу WBC в суперважкій веее американцем Деонтеєм Уайлдером і кубинцем Луїсом Ортісом, зазначають Патріоти України.
У березні 2018 го боксери зустрічалися між собою, і тоді Уайлдер завершив поєдинок нокаутом в 10-му раунді. На цей раз Ортіс пообіцяв, що буде готовий краще фізично, і варто зазначити, що Луїс, незважаючи на вік (кубинцеві вже, на хвилиночку, вже 40 років), дійсно відмінно підготувався до протистояння з непереможним суперником.
Протягом шести раундів Ортіс ні в чому не поступався американцеві, а багато в чому і перевершував його. Гострі різкі випади кубинця частенько ставили в тупик Деонтея, який, схоже, був не готовий до такої активності вікового суперника.
Втім, недарма Уайлдер має славу нокаутери. Досить було американцеві включитися в 7-му раунді, як одним ударом він уклав суперника на канвас рингу. Спроба Луїса встати виявилася невдалою, і рефері достроково зупинив бій.
Таким чином, Уайлдер успішно провів 10-ю поспіль захист чемпіонського пояса, і, ймовірно, свій наступний бій проведе проти британця Тайсона Ф'юрі, з яким у них є один незавершений «серіал», щоб розставити всі крапки над «і» в їхньому протистоянні.

Для Уайлдера ця перемога стала 43-ю в 43 боях. Ортіс зазнав 2-ї поразки в кар'єрі у 35 боях. Нагадаємо, перша також було від Уайлдера.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...