Від холоду не могла говорити: У Херсоні врятували маленьку дівчинку, яку мама і бабуся обливали холодною водою

Матір та бабусю, які на вулиці обливали дитину холодною водою, госпіталізували з ознаками психічного розладу.

В Херсоні працівники поліцейської мобільної групи з реагування на факти домашнього насильства ГУНП врятували від неадекватних родичів 6-річну дівчинку. Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області, передають Патріоти України.

Вранці мати з бабусею вивели дитину в одній спідній білизні на вулицю та стали обливати холодною водою за температури повітря лише +4. До поліції зателефонували сусіди, коли почули крики дитини, яку облили холодною водою. Картина, яку побачили поліцейські, шокувала. Дівчинка була майже без одягу, змерзла і брудна, не могла говорити від холоду. Дитину одягнули та заспокоїли.

Як зазначається, мати з бабусею поводилися неадекватно, кидалися на сусідів та несли нісенітницю. Поліцейські повідомили про подію службу у справах дітей та викликали на місце лікарів. Поліцейські та соцпрацівники оглянули будинок родини, де не було нормальних умов для проживання дитини. Оселя не опалювалася, світла не було, всі стіни у цвілі, в кімнатах стояв сморід, продуктів харчування теж не було. Поспілкувавшись з 36-річною матір’ю і 64-річною бабусею, лікарі виявили у них ознаки психічного розладу і госпіталізували.

Зважаючи на загрозу життю і здоров’ю дитини, поліцейські разом з працівниками служби у справах дітей склали акти про вилучення дівчинки з родини та помістили її в притулок. Після проведення всіх необхідних обстежень та перевірок буде вирішуватися питання подальшої долі дівчинки, а також спроможності її матері та бабусі виховувати дитину.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...