"Від осинки не народяться апельсинки": Спливли нові деталі про українку, яка викинула паспорт і стала "знаменитою" (фото)

Відео з жінкою з Харківської області, яка викинула свій паспорт, через те, що її з дітьми не пустили на рейс до Стамбула, викликало великий резонанс в мережі. У ролику розгнівана жінка лає Україну, її приклад наслідують діти, передають Патріоти України. Користувачі мережі знайшли Instagram українки й з'ясувалося, що вона родом з Дружківки Донецької області.

Названо ім'я скандальної українки

Правда, через деякий час жінка закрила свій обліковий запис. Мабуть, якомога далі від гніву користувачів. Також спливло й ім'я скандальної мами двох дітей, яким вона подає своєрідний приклад, викидаючи паспорти на землю. Її звуть Людмила Чмульова.

Реакція мережі на вчинок Українки

Так, наприклад, активіст Владислав Шевчук відреагував на дії українки у своєму пості. Він упевнений, що вона ще буде вибачатися.

"На відео - розгнівана через проблеми з вильотом до Стамбула туристка, яка показово викинула український закордонний паспорт, це ж повторили і її діти. Упевнений, що незабаром вона буде вибачатися за свій ганебний вчинок. А для прискорення цього, друзі, давайте зробимо її "відомою", - написав Шевчук.

У коментарях українці висловилися й одноголосно прийшли до думки, що в цій ситуації дуже шкода дітей, які копіюють свою маму.

  • Чому досі нема реакціі держави? Хто ці люди i іх особистості? Як що це ОРДЛО, то іх паспорти не дійсні. Все інше маячня.
  • Яке ж воно двинуте. Краще б спалили. Бути просто особою без паспорту ж легше.
  • Від осинки не народяться апельсинки!!! Попри те, що я не є українкою, моїм дітям ні разу в голову таке не приходило навіть. Це називається - немає поваги до себе, і нічого не поробиш. Шкода дітей...
  • Я не бачу тут українців...мова не українська, ненависть в устах навіть дітей...
  • Фі, яка дівчинка неприємна, ну а так-то в цілому є ознаки порушення закону. Також дитячий омбудсмен повинен зацікавитися дурепкою.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...