Відбивався від хижака однією рукою: Американець з відкушеною алігатором кінцівкою вижив, провівши ще три дні на болоті

Житель США, якому алігатор відкусив руку, три дні ховався від рептилії на болоті поблизу міста М'якка, Флорида, і вижив. Як повідомляє Оxu.az, 43-річний Ерік Мерда відпочивав у таборі для рибалок на озері Манаті. Чоловік вирушив купатися, перебуваючи у нетверезому стані: поліцейські знайшли у його фургоні марихуану та пляшку віскі.

Під час купання Мерда помітив алігатора, що пропливав поруч. Перш ніж він встиг зреагувати, щелепи рептилії зімкнулися на руці. Алігатор відкусив її по лікоть і тричі намагався потягнути жертву під воду. Однак Мерда, втративши кінцівку, зумів обхопити рептилію другою рукою і як слід штовхнути. Після цього хижак уплив.

Постраждалий спробував доплисти до того місця, де він зайшов у воду, але невдовзі зрозумів, що загубився на величезному озері.

"Все трапилося за секунду. Це було як блискавка. Я думав, що помер. Пам'ятаю, що подумав: "Це не може бути правдою. У мене більше нема руки. У мене більше нема руки! Я, мабуть, сплю", - розповів чоловік

Через кілька годин Мерді вдалося дістатися заболоченого берега, який заріс густою травою. У ній йому довелося заночувати.

Вранці американець заліз на дерево і протягом кількох годин намагався привернути увагу літаків, що пролітали над головою. Потім він продовжив пробиратися берегом, сподіваючись таки знайти те місце, звідки прийшов. До цього моменту його культя перестала кровоточити, але навколо неї почали збиратися мухи.

Іноді чоловік бачив, як голова алігатора здіймається над поверхнею води. "Я відчував, що він чекає на мене", - поділився Мерді спогадами.

Другу ніч чоловік провів на маленькій бетонній плиті біля води. Наступного дня він знову спробував вибратися з болота, але зрозумів, що ходить по колу. До четвертого дня поранений з'ясував, що подолав лише 100 м.

Зрештою він виявив порожню пивну пляшку, що було знаком близькості людей. Незабаром він побачив свій фургон та чоловіка, який припаркувався на автомобілі неподалік. За пів години на місце події приїхали рятувальники.

Мерда провів три тижні у місцевій лікарні. Йому ампутували частину руки, що залишилася, щоб уникнути зараження.


Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...