Відкрились нові обставини: Алек Болдвін може отримати реальний термін через вбивство українки

Продюсеру і виконавцю головної ролі у вестерні Іржа, під час зйомок якого загинула операторка і українка за походженням Галина Гатчинс, Алеку Болдвіну можуть висунути нові обвинувачення. Про це повідомляє NBC News.

Зазначається, що Велике журі (Колегія присяжних) штату Нью-Мексико незабаром ухвалить рішення, чи Алек Болдвін постане перед судом.

"Після ретельного розслідування, яке тривало останні кілька місяців, виявлено додаткові факти, які, на нашу думку, свідчать про причетність містера Болдвіна до смерті Галини Гатчинс і поранення Джоеля Соузи", - повідомили спеціальні прокурори штату Нью-Мексико Карі Морріссі та Джейсон Льюїс.

Прокуратура звернулася до колегії присяжних, аби ті вирішили, чи слід продовжувати справу проти Болдвіна.

За даними ЗМІ, прокурори більше не вірять, що пістолет був модифікований. Вони нібито знайшли нові докази, що свідчать про необережність Болдвіна щодо дотримання стандартів безпеки на знімальному майданчику.

Однак адвокати Болдвіна Люк Нікас і Алекс Спіро назвали дії прокурорів "помилковим судовим переслідуванням".

Також троє членів знімальної групи фільму подали позов проти Болдвіна. Вони переконують, що також постраждали від вистрілу, і вимагають компенсації.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...