Відразу наводить на певні думки: Нардеп Гончаренко помітив на Банковій авто з кумедним номером (фото)

На парковці біля Верховної Ради України помітили солідний Ford Mustang 2014 року червоного кольору з кумедним номером. Фото транспортного засобу опублікував в своєму Telegram народний депутат України з фракції партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

Замість звичних букв і цифр на номерах "красується" напис: "ZVERENOK".

Кумедності також додає і те, що недешевий транспортний засіб з "модним" номерним знаком припаркований під стінами бюджетного комітету Верховної Ради України.

"Парковка Ради, біля бюджетного комітету. Як то кажуть, без коментарів :) ", - написав Гончаренко в описі до фото.

Для довідки: вартість такого автомобіля у різних дилерів може відрізнятися. В середньому виходить приблизно 18 тисяч доларів. В додаток до цього, сам номерний знак з подібним написом, щоб виділятися, теж коштує не копійки.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...