Війна забрала брата, чоловіка і маму: Українка залишилася з трьома маленькими дітьми на руках

Українка Тетяна Ластович втратила брата, маму і чоловіка на війні, яку почала Росії. Дівчина залишилася з трьома маленькими дітьми на руках та відмовляється від пропозицій виїхати за кордон, передають Патріоти України.

Дівчина живе в найближчому місті до тимчасово окупованого Маріуполя, щоб після нашої перемоги повернутися з дітьми на землі, які захищав їх батько, розповіли в сюжеті "ТСН".

Її чоловік захищав Маріуполь і загинув на "Азовсталі" 21 квітня. Він три тижні не дожив до народження малюка. Він дуже чекав хлопчика і вибрав ім'я заздалегідь.

Тетяна та Олексій виховували ще 4-річну Ганну і 2-річну віку, а четверту дитину вони мріяли усиновити. Сім'я до повномасштабного вторгнення жила в Ялті під Маріуполем. Вони мали свій будинок - повний дітей, кішок і собак, яких Олексій витягував з біди. Щасливе життя на березі моря обірвалося 24 лютого.

У 2018 році вона втратила брата

Першим за захист України став брат Тетяни - Юрій Луговський пройшов Революцію Гідності. Згодом став легендарним розвідником-снайпером полку "Азов" на сході. Її брат з позивним "Барретом" загинув під Водяним у 2018 році.

Під виття сирен і постійні перебіжки в укриття народився Ілля

Після окупації Маріуполя Тетяні довелося виїжджати на українську територію. Коли вони проїжджали ворожі блокпости, їх обшукували, перевіряли всі речі. Коли сім'я була в безпеці, вони сказали водієві, що він вивіз сім'ю "азовців". Він тільки перехрестився і зрадів, що ця спецоперація вдалася. Зараз Тетяна чекає звільнення рідного міста від окупантів. Вона має намір повернуться до Маріуполя.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...