"Він не зрозумів усіх масштабів трагедії": Єфремов не дотримав слова, яке дав матері загиблого в ДТП

Адвокат Олександр Добровінський заявив, що актор Михайло Єфремов так і не дотримав своєї обіцянки, яку він давав матері Сергія Захарова, який загинув з його вини в ДТП. Добровінський розповів, що фактично відразу після аварії актор пообіцяв жінці, що буде їй весь час допомагати, передають Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

Таку саму обіцянку він давав цивільній дружині загиблого. Коли розглядалася апеляція, Єфремов клятвено пообіцяв, що придбає на власні кошти для Захарової новий будинок, а також виплатить грошову компенсацію співмешканці загиблого. З того дня пройшов вже майже цілий рік, але жодного нового будинку мати загиблого так і не побачила. «Будинок Марії Іванівни Захарової стоїть, як і раніше: ні з якими пропозиціями про допомогу ніхто до неї не приїжджав», - підкреслив адвокат.
Також він вказав на те, що співмешканка загиблого не отримала від Єфремова ні копійки грошей. З цієї причини вона судиться з законною дружиною Захарова, і між жінками вже виникли серйозні розбіжності. Законна дружина загиблого зізнається, що з моменту аварії пройшло більше року, але вона не може спати спокійно. Як вважає Добровінський, за весь цей час Єфремов так і не зміг зрозуміти масштаби трагедії, винуватцем якої він став.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...