"Він зраджує і буде зраджувати далі": Tayanna розповіла, як її чоловік пішов до співачки Ані Лорак

Єгор Глєб пропонував синові поїхати з ним в РФ, щоб познайомитися з Ані та її донькою Софією.
Ані Лорак та Єгор Глєб. Фото: соцмережі.

Українська співачка Tayanna розповіла, як її чоловік Єгор Глєб пішов до іншої відомої співачки Ані Лорак. За словами зірки, зараз її екс-чоловік і Лорак живуть разом. Про це йдеться в сюжеті "Світського життя", повідомляють Патріоти України.

"Вони і далі продовжують відносини (Єгор Глєб і Ані Лорак, - ред). Вони живуть разом. Він спілкується з сином, а син йому телефонує. Звичайно, рідко тому, що він відвик від нього. Але коли Єгор приїжджає в Київ, ми постійно бачимося і можемо разом пообідати або повечеряти. Це не табу", - сказала співачка. Ведуча програми Катя Осадча зазначила, що і Tayanna, і Ані Лорак співачки, вони обидві співають в одному стилі. За словами ведучої, Єгор Гліб ласий на зірок.

"Є така справа. Він зраджує, і буде зраджувати далі. Тим більше він переїхав в іншу країну і там йому попалася така ж чернівчанка, як і я", - додала Tayanna. Варто зазначити, що раніше українська зірка написала пісню Ані Лорак. Зараз же вона жартує, що тепер їм залишилося тільки всім разом з'їхатися і жити великою шведською сім'єю. Також Tayanna додала, що Єгор Глєб пропонував синові поїхати з ним в РФ, щоб познайомитися з Ані та її донькою Софією. При цьому маленький син не горів бажанням їхати. "Сам каже: "мамо, знаєш, я ж з татом бачуся дуже рідко. Він мені як не тато, він просто мене зробив". І він це розуміє і говорить, що хоче мене берегти і бути зі мною", - сказала співачка.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...