Водіям на замітку: Названо кращі позашляховики, які не бояться розбитих доріг і служать вічно (фото)

Експерти склали рейтинг найкращих позашляховиків 2020 року - ці автомобілі є найнадійнішими і найвитривалішими на дорогах, передають Патріоти України.

1. Toyota Landcruiser

Згідно з доповіддю, опублікованою iSeeCars, Toyota Landcruiser очолює список повнорозмірних позашляховиків, які безперешкодно пробігають 300 тисяч км. Такий висновок був зроблений після дослідження майже 16 мільйонів автомобілів, проданих у 2019 році. Toyota вже давно завоювала репутацію надійності, тож ця новина не є великим сюрпризом.

Сильні сторони Landcruiser включають вражаючу якість збірки та технічне навантаження на інтер’єр, що відповідає пропозиціям їхніх конкурентів.

2. Mercedes-Benz G-Класу

На сьогоднішній день Gelandewagen є одним із найбільш універсальних позашляховиків. Враховуючи, що перший G-wagon дебютував ще в 1979 році і з того часу здебільшого зберіг свою основну форму, це дає йому друге місце в рейтингу.

Для моделей 2020 року доступна велика потужність у вигляді чотирициліндрового двигуна V8 об'ємом 2 літри, що виробляє до 577 к.с. у версії AMG. Mercedes Benz також представив програму G Manufaktur, яка відкриває для G-класу безліч налаштованих опцій.

3. Land Rover Defender

Land Rover Defender у 2020 році отримав чимало похвал. Land Rover представив повністю перероблений автомобіль, але йому все ж вдалося зберегти спадок, створений моделями попереднього покоління - позашляховик здатен практично знущатися з більшості пересічених рельєфів.

Зазвичай критичні журналісти Top Gear були настільки вражені автомобілем, що дали йому оцінку 9 із 10, що майже нечувано для позашляховика.

4. Toyota 4Runner

Звіт iSeeCars за 2020 рік визначив Toyota 4Runner найкращим середньорозмірним позашляховиком серед транспортних засобів, які долають пробіг у 300 тисяч км. 4Runner - один із найміцніших позашляховиків із жорсткою конструкцією кузова на рамі.

Він не настільки досвідчений, коли їде по асфальтовій дорозі, і навіть остання ітерація автомобіля показує середню керованість та погану економію палива. Однак ці слабкі сторони компенсуються довговічністю автомобіля, його вартістю та простотою обслуговування.

5. Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban має один із найдовших виробничих циклів будь-якого автомобіля, який доступний сьогодні. Вперше він був випущений в 1935 році і зараз представлений у своєму дванадцятому поколінні. General Motors постійно адаптує автомобіль до тенденцій автомобільної промисловості, тож нові моделі нічим не відрізняються.

Міцний позашляховик має достатньо вантажного простору та внутрішнього салону, який можна налаштувати на дев'ять людей.

6. Jeep Wrangler

Jeep Wrangler поки що він все ще залишається одним із найскладніших американських позашляховиків. Wrangler завжди був неймовірно налаштованим на бездоріжжя, але для моделі 2020 року виробник автомобілів ще краще спрацював над дорожньою керованістю авто. Це робить Jeep Wrangler кращим універсалом, ніж будь-коли раніше.

7. Ford Expedition

Ford Expedition входить до числа найкращих повнорозмірних позашляховиків на сьогоднішньому ринку і спирається на низку факторів, щоб не відставати від конкуренції: позашляховик можна замовити із стилями кузова стандартної або збільшеної довжини залежно від передбачуваного використання та рівня комплектації.

Ford Expedition також пропонує щедрий вантажний простір, буксирує більше 4 тонн і вміщує 8 людей. Позашляховик у своїй базовій формі також може впоратися з деякими основними бездоріжжями.

8. Honda CR-V

CR-V є лідером класу, коли йдеться про компактні позашляховики. Honda дебютувала з автомобілем у 1995 році і постійно працювала, щоб утримати машину попереду конкурентів. Пізніші моделі мають вражаючу економію палива та ідеально підходять для міжміської їзди.

Салон також є достатньо просторим для сім'ї з п'яти людей, і там є багато місць для зберігання; ідеально підходить для дорожньої поїздки. CR-V не найкращий для бездоріжжя, але вам важко знайти кращий автомобіль, який пропонує подібний рівень довговічності та збалансованої вартості.

9. Subaru Outback

Outback має добре округлену форму і містить більшість функцій, необхідних для чудового досвіду водіння чи на гладкій асфальтовій дорозі, або ж на нерівній поверхні.

Зараз позашляховик представлений вже в шостому покоління і є кращим, ніж будь-коли, із повним приводом у стандартній комплектації. Ви також отримуєте більш потужні варіанти двигуна та інформаційно-розважальну систему, яку модернізували, щоб вона відповідала сучасним тенденціям.

10. Лада 4х4

Lada 4x4 - найпопулярніший автомобіль, який з’явився з Радянського Союзу. Він також відомий як Лада Нива або ВАЗ-2121. Міцний транспортний засіб спочатку був розроблений для використання в сільських регіонах Росії, тому не дивно, що сильні сторони Лади полягають у міцній конструкції та довговічності.

Він існує вже понад 4 десятиліття і не має ознак уповільнення. Модель 2020 року була оновлена і тепер має функції, які включають переглянуту систему клімат-контролю, більші відсіки для зберігання та, що найважливіше, більш зручні сидіння.

Джерело: Апостроф

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...