"Вона сюди приїхала співати… Та в неї совість є?": Світлану Лободу у Польщі освистали під час зустрічі з біженцями

Співачка Світлана Лобода днями відвідала Центр гуманітарної допомоги у Варшаві, де сьогодні проживає понад 600 українців, інформують Патріоти України.

Артистка поспілкувалася з біженцями, привезла їм побутову техніку, спортивне знаряддя для дитмайданчика. Також під час зустрічі Лобода виконала декілька пісень а капела українською зі свого репертуару. Захід відвідало кілька десятків людей. На зустрічі було чимало прихильників Лободи, які залюбки з нею фотографувалися і дякували за допомогу.

Втім, були й ті, хто дізнавшись про виступ Лободи на заході, демонстративно покинули залу. Про це пише "Радіо Свобода". Судячи з відео, яким поділилося видання, багато українців освистали Лободу. Їй дорікнули, що після 2014 року вона продовжувала виступати в росії, а на місцевих каналах розповідала, що в Україні "нацисти", які її переслідують.

Своєю чергою Лобода виправдалася, що з початком повномасштабної війни вона залишила рф і свою кар'єру, яка перебувала на піку. "Ну як можливо давати концерти в росії, якщо я покинула все, залишила свою кар'єру, яка була на піку і просто сказала всім "до побачення", - сказала Лобода.

Люди у залі вигукували обурливі коментарі: "Вона сюди приїхала співати… Та в неї совість є?", "Лише нещодавно кричала, що путін хороший". Втім, коли у Лободи з зали запитали "хто путін", артистка відповіла: "це не людина". "Вона приїжджає, маніпулює оцією показною добротою. Це реально огидно", - сказала одна з біженок, яка була на заході, про своє ставлення до Лободи.

Надзвичайний стрибок технологій: Швейцарці розробили сонячні панелі з кераміки, котрі у 1000 разів потужніші за традиційні, кремнієві

неділя, 28 липень 2024, 9:20

Фотоелектрична енергія вважається перспективнішою навіть за атомну. При цьому велика вада на шляху її розвитку те, що сонячні панелі для ефективного використання потребують дуже великі площі. Однак схоже, цю проблему подолано. Команду вчених з Швейцарс...

В Україні провели перерахунок пенсій: Ось наскільки вони зросли

неділя, 28 липень 2024, 9:08

За останні три місяці середня пенсія в Україні зросла на 73 грн. і тепер становить 5816 грн. У січні 2024 року вона становила 5385 грн. З початку повномасштабної війни розмір пенсії збільшився із 3991 до 5816 грн. Про це пише OBOZ.UA, передають Патріот...