Вріжуть 20-градусні морози, завалить снігом: Українцям дали крижаний прогноз

В Україні незабаром очікується різке похолодання. При цьому прогнозується прихід серйозних морозів. З 6 січня в Україну прийдуть 20-градусні морози, снігопади і хуртовини. Про це народний синоптик Станіслав Щедрін пише в Facebook, передають Патріоти України.

Він уточнює, що помітне похолодання почнеться вже з 4-го січня. При цьому прогнозуються дощі з мокрим снігом. А вже наступного дня морози скують Україну. Народний синоптик попередив про те, що в північно-східних областях 6 січня температура повітря істотно впаде вночі до -17...-20 ° С.

Водночас на заході України буде дещо "тепліше": до -10...-13 ° С. "На решті території температура коливатиметься в межах -10...-16 ° C, також у період з 6 по 11 січня по всій країні пройдуть сильні снігопади та хуртовини", — додав Щедрін.


Раніше повідомлялося, що погода в Україні незабаром знову готує новий крижаний "подарунок". Прогнозується помітне зниження температури повітря. Незабаром очікується надходження нової порції заморожуючої холодини. Звернемо увагу на те, що найбільш відчутне зниження температури особливо буде відчуватися в нічний час.

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...