"Все в житті буває...": Мілевський згадав пародії Зеленського і розповів, що зробить з ним при зустрічі (відео)

Колишній гравець київського "Динамо" і збірної України уточнив, що особисто він би не хотів ставати ні президентом країни, ні президентом будь-якого футбольного клубу.

Півзахисник "Миная" Артем Мілевський зізнався, що дуже радий за кар'єру Володимира Зеленського, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.

Футболістові досі багато людей надсилають ролики, де нинішній президент України разом зі студією "Квартал 95" пародіюють його.

"Я радий за людину, у якої була своя команда. Вони виступали, пародіювали. Але все в житті буває, і коли Володимир Зеленський став президентом, це було цікаво. Я стежу за ним, підписаний на нього в Instagram, і завжди потисну йому руку якщо він мене пам'ятає. I пацанам, і Євгену Кошовому, якщо він мене пам'ятає. Ми з усіма "здрасьтє-здрасьтє". Ми були на зборах у Харкові, а вони виступали. Вони нас звали на концерт. Хочу побажати їм удачі і головне, щоб в країні було все добре. Мирного неба", – сказав Мілевський в ефірі Youtube-каналу "Футбольний формат".

Колишній гравець київського "Динамо" і збірної України уточнив, що особисто він би не хотів ставати ні президентом країни, ні президентом будь-якого футбольного клубу.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...