Встиг у останні хвилини: Український футболіст ефектним голом вивів свій клуб у наступний раунд Кубка Польщі

Український півзахисник Владислав Кочергін приніс перемогу Ракуву у матчі 1/16 фіналу Кубка Польщі проти Заглембе, повідомляють Патріоти України.

Ракув мав перевагу в матчі, проте забити вдалося лише у компенсований час. На 95-й хвилині героєм зустрічі став Кочергін, який приніс своїй команді перемогу 1:0 та вивів її у 1/8 фіналу.

Гол Кочергіна став не тільки переможним, а й окрасою поєдинку — українець поцілив у кут воріт потужним ударом здалеку.

У цьому сезоні Кочергін зіграв за Ракув 19 матчів у всіх турнірах, в яких забив чотири голи. Українець став гравцем польського клубу наприкінці березня 2022 року, перейшовши з луганської Зорі. Його контракт розрахований до літа 2025 року.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...