Виявився приятелем жертви: Поліція вийшла на вбивцю чоловіка, якого знайшли закопаним у власному дворі (фото, відео)

22-річного злочинця можуть ув'язнити довічно.

На Миколаївщині затримали підозрюваного у вбивстві 61-річного мешканця села Мішково-Погорілове Вітовського району. Ним виявився 22-річний раніше судимий за крадіжки односелець загиблого чоловіка, з яким той приятелював. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

"Після проведення судово-медичної експертизи стало відомо, що пенсіонер помер внаслідок вогнепального поранення в голову. Також правоохоронці з'ясували, що зникли речі потерпілого: мобільні телефони, гаманець, електроінструменти та побутові речі. Підозрюваного у вбивстві встановили. З'ясувалося, що він на ґрунті виниклих неприязних стосунків з господарем, вирішив убити та пограбувати його", - йдеться в повідомленні.

Маючи при собі раніше викрадену зброю, він проник на територію домоволодіння потерпілого та, дочекавшись коли хазяїн вийде з будинку на подвір'я, вистрелив йому в голову. В результаті отриманого поранення чоловік помер. Після чого зловмисник викрав майно потерпілого та, з метою приховати скоєний злочин, закопав на території домоволодіння труп загиблого.

Із затриманим проводяться слідчі заходи. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Чоловіка можуть ув'язнити довічно.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...