"Випадково лайк натисну - до мене в гості прийдуть": Дружина поскаржилася окупанту на закон про дискредитацію армії РФ. Перехоплення

У країні-агресорі РФ на тлі численних поразок у розв’язаній проти України війни, що триває 14 місяців, ухвалили закон, який передбачає покарання за дискредитацію армії. За лайк чи обговорення подій "СВО", а особливо недобрий коментар про земляків-військових, росіянам загрожує до 12 років ув’язнення.

На нові порядки від кремлівської влади поскаржилася дружина/подруга одного із окупантів. Перехоплення їхньої розмови опублікувало на YouTube Головне управління розвідки Міноборони України

Під час телефонної бесіди російський загарбник цікавиться у співрозмовниці, що там нового в Росії, що розповідають про Україну. Жінка ж обурливо відповідає, мовляв, із 1 грудня та тему війни росіянам спілкуватися не можна.

"Я тобі кажу "про дискримінацію російської армії", або ще чогось там, або "висвітлення тих дій", які там відбуваються", так, карається законом до 12 років ув'язнення", - заявила вона.

Вояка путінської армії, який незрозуміло скільки перебуває в Україні, посміхнувся до почутого, заявивши: "Короче, хр*н з ним". Але росіянка продовжила, говорячи, що все це – правда.

За її словами, навіть якщо вона сусідові щось розповість з того, що почула від чоловіка/хлопця, який нині воює проти ЗСУ, а той візьме та заявить "в органи", що вона "така не хороша", то до неї" у гості приїдуть".

"Піст в інтернеті виставлю який-небудь, випадково лайк кудись натисну – до мене в гості приїдуть, одразу ж дискредитація нах*й і все", – обурилася, а може й ні, росіянка.У ГУР МО наголосили, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, агресору буде справедлива відплата.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...