"Визначся - ти образилася або робиш піар": Полякова жорстко висловилася про скандал з Кароль (відео)

Українська співачка Оля Полякова заявила, що вважає скандал з Тіною Кароль занадто розкрученим. За словами знаменитості, артистці треба визначитися – образитися або продовжувати робити піар. Полякова зазначила, що завжди добре ставилася до Кароль і часто їй про це говорила. Відповідну заяву зірка зробила в інтерв'ю на YouTube-каналі "СЛАВА+", передають Патріоти України.

Співачка розповіла, що нещодавно в програмі "Світське життя" Кароль стояла поруч з нею і говорила в інтерв'ю про "руку дружби", а потім розвернулася і пішла. "Особисто ми не спілкувалися. Хоча могли, так як я її бачила на відстані витягнутої руки. Вона розвернулася і втекла від мене", – сказала Полякова.Вона додала, що свою позицію одразу ж висловила в відео у соцмережі. На думку виконавиці, пробачити або далі навертати цю тему – вибір кожного артиста.

Нагадаємо, раніше в ефірі шоу "Маска" Оля Полякова назвала співачку Тіну Кароль "плакальницею", внаслідок чого їй довелося порозумітися зі своїми шанувальниками. Зі свого боку, Кароль погодилася з Поляковою, сказавши, що вона і далі оплакуватиме померлого чоловіка, а жити буде заради сина. Говорячи про цю ситуацію, співачка також заявила, що "є дно, яке не можна пробивати".

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...