Вже збирається до Кобзона? Стан режисера Микити Міхалкова різко погіршився

Російський режисер Микита Міхалков кілька днів тому потрапив до лікарні з ускладненнями коронавірусу. Зараз його стан різко погіршився, через що його перевели в реанімацію, передають Патріоти України.

Як повідомляють росЗМІ, у нього виявили двосторонню полісегментарну пневмонію та інтоксикаційний синдром. Відомо, що Міхалкову стало зле за кілька днів до госпіталізації. Після того, як Міхалков потрапив до лікарні, на зв'язок вийшла його дружина і попросила не нервувати.

Хто такий Микита Міхалков

Микита Міхалков - російський режисер, який зняв такі стрічки як "Свій серед чужих", "Чужий серед своїх", "Очі чорні", "Стомлені сонцем", "Сибірський цирульник".

Також він є номінантом на премію "Оскар" і володарем "Золотого лева".

Микита Міхалков і його позиція щодо війни в Україні

Міхалков неодноразово говорив, що Росія влаштувала повномасштабне вторгнення в Україну, щоб врятувати себе від нападу Заходу.

Він упевнений, що Україна в змові з Європою і Америкою готувала напад на Росію більше 30 років. Саме тому Російська Федерація нібито прийняла рішення захищати своїх громадян за допомогою великої війни в Україні. Варто зазначити, що Микита Міхалков відкрито називає війну війною, не вживаючи слово "спецоперація", як це робить диктатор Володимир Путін.

Більшості людей вона добре знайома: Яка хвороба стане причиною наступної пандемії

субота, 20 квітень 2024, 19:30

Більш ніж половина, а саме 57% провідних науковців у галузі охорони здоров'я впевнені, що наступним інфекційним захворюванням, яке спричинить смертельну пандемію, стане новий штам вірусу грипу. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. У мі...

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...