"Взял командировочный лист и паспорт": Російський окупант розкрив схему відправки "іхтамнєтів" на Донбас (фото)

Засуджений в Україні за тероризм громадянин Росії Олексій Сєдіков визнав, що військових його країни відправляють для участі у війні на Донбасі цілком офіційно під виглядом відрядження. Кожен окупант, за його словами, дає на це свою згоду. Про це засуджений терорист розповів в інтерв'ю "Новій газеті", повідомляють Патріоти України.

Згадуючи про те, як він потрапив на українську територію, Сєдіков відзначив, що приводом для цього нібито послужила загибель далеких родичів у Донецьку влітку 2014 року. Після цього він "просто взяв і поїхав" в чужу йому країну.

Журналіст уточнила у нього, як саме він добирався до України, проте Сєдіков ухильно відповів на це питання.

"Блін. Я от не можу зараз вам сказати про ті речі, про які ви запитуєте. Ну ось дивіться, в Чечню держава посилала всіх підряд, а тут все по-іншому. Я особисто свою згоду сам дав, як у відрядження, розумієте? Своєму керівництву", — сказав терорист.

Сєдіков додав, що був старшим лейтенантом і працював у воєнізованому підрозділі, який займався безпекою високопосадовців.

"Взяв лист відрядження, паспорт, оскільки я покидав місце дислокації, і поїхав. Через Ростов. Через якийсь там курган, перед тим як перетинати кордон. Українських прикордонників там вже не було. Був кордон "ЛНР". І там теж такий самий пропуск", — згадує окупант.

На уточнювальні запитання журналістки він обурився, що вони є занадто незручними для нього, однак все ж розкрив деякі деталі того, як Кремль здійснює перекидання своїх військ на Донбас.

"Військовий підрозділ (знайшов. — Ред.), Другий армійський корпус, сформований у Дебальцевому. І розподілили нас на території розбитої колонії, просто в зоні, там уже нікого не було", — розповів Сєдіков, додавши, що проти українців він встиг повоювати менше півроку, до липня 2016 року.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...