"Их нравы": Зірку російського серіалу "Інтерни" поховали на виставці ритуальних послуг (фотофакт)

Актриса Христина Асмус пережила досить значний стрес, коли дізналася, що її портрет помістили на справжнісіньку надгробну плиту.

Виставка «Некрополь - Tanexpo 2019» проходить на ВДНГ і є досить традиційним заходом. Ось тільки одна з фірм-учасниць примудрилася з вогником підійти до своєї діяльності, розмістивши на одному з надгробків знімок усміхненої зірки серіалу «Інтерни», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

До слова сказати, Христина Асмус перебуває при здоровому розумі і тверезій пам'яті, виховуючи спільно зі своїм чоловіком Гаріком Харламовим маленьку дочку.

Знімок з могильним каменем досить швидко розтиражували ЗМІ, а знайомі Асмус поспішили повідомити актрису, що вона нібито вже померла.

"Вчора я була на зустрічі, після якої сіла в машину і виявила кілька десятків неприйнятих дзвінків з різних номерів. Потім відкрила месенджер, а там шокуючі фотографії та відео, зроблені на виставці ритуальних послуг "Некрополь 2019"... Мені в істериці дзвонили рідні та друзі. ЗМІ обірвали телефон, а директ завалений цими новинами. Я абсолютно в пригніченому стані скасувала свої зйомки вчора і сьогодні", - цитує артистку її представник.

Гарік Харламов розмістив в своєму Instagram гнівний пост, в якому пообіцяв розібратися з кривдниками дружини. Але трохи пізніше публікація була видалена з його сторінки, по всій видимості, гумористові неприємні будь-які згадки про кончину ненаглядної дружини.

А ось організатори виставки вже прибрали скандальний надгробок, який нібито з'явився тут завдяки якомусь журналістові, який попросив одну з представлених компаній перевірити роботу гравіювального верстата. Як приклад дисидент надав фотографію Христини Асмус, яка тепер хоче стягнути моральну шкоду з винуватців події.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...