"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
Багатогодинні ігри на смартфоні призвели 25-річного хлопця з Японії до захворювання, яке потребувало негайної операції на хребті. Про це 14 травня повідомила The Daily Mail, передають Патріоти України. Японські медики детально описали випадок 25-річног...
У Львові автомобіль, внаслідок зіткнення з іншим авто, в'їхав на зупинку громадського транспорту, травмувавши дівчину. Детальніше про це повідомили в поліції Львівської області, передають Патріоти України. Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 травня...