
"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
Радянський Союз після завершення Другої світової війни зіткнувся із завданням швидкого та масштабного відновлення національної економіки, зокрема, інтенсифікації сільського господарства. У процесі оновлення парку техніки перед державним керівництвом п...
Ситуація у дитячому садку в Білій Церкві, де вихователька висміяла трирічну дівчинку-переселенку за російську мову, викликала суспільний резонанс. Уповноважена із захисту державної мови Олена Івановська прокоментувала інцидент, підкресливши, що навчанн...