"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
28 травня на озері Маджоре (Італія) затонув туристичний катер. Чотири людини загинули. Ними виявилися колишній агент ізраїльського Моссаду, два офіцери італійської розвідки та дружина капітана-росіянка. Про всі подробиці трагедії пише Бі-бі-сі, переда...
Виходячи на пенсію за віком, кожен українець сподівається отримувати гідні виплати, але іноді сподівання не співпадають з виплатами, передають Патріоти України. Втім, є невелика хитрість, яка допоможе збільшити пенсійні виплати. Її порадив пенсіонерам...