"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
Тарифи на світло для населення не планують підвищувати. Рішення щодо зростання цін на електроенергію ухвалює Кабінет міністрів, передають Патріоти України з посиланням на гендиректора енергетичної компанії Yasno Сергія Коваленка у Facebook. Він запереч...
Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) попередила про високий ризик поширення смертельної, невиліковної хвороби, яку спричиняє вірус Марбург. Лихоманка починається раптово і супроводжується різким підвищенням температури тіла, сильним головним б...