"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
На більшості українських заправок водіям доступні два основні види бензину — А-95 та А-98. Їхня головна відмінність полягає в октановому числі: воно визначає стійкість пального до детонації під час згоряння у двигуні. Про це пише mmr, передають Патріот...
В Україні учасникам бойових дій (УБД) та особам з інвалідністю внаслідок війни пенсії призначають за окремими законами. Держава гарантує мінімальні розміри та доплати, зокрема у 25% від прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. Про ц...