З архіву ПУ. Дивні розваги скреп: Російські розробники запускають "Симулятор бухання online" (фото)

Російська студія Kavkaz Sila Games влітку 2010 року анонсувала запуск гри "Симулятор бухання online". Судячи зі сторінки проекту в Steam, гра повинна вийти 23 жовтня, передають Патріоти України.

У грі від першої особи можна вживати спиртні напої. Компанію гравцеві можуть скласти різні персонажі, в тому числі ведмідь. З особливостей симулятора автори називають голосовий чат, збірку анекдотів і перегляд телевізора в нетверезому вигляді.

«Симулятор бухання online» – це твій ідеальний солюшен для спільного розпиття алкоголю з джентльменами. Шукай таких самих вишуканих панів, як і ти, щоб обговорити геополітичні проблеми за пляшкою горілки», – зазначають розробники.


Серед минулих ігор Kavkaz Sila Games – симулятор тюремних загадок «Є два стільця», симулятори сидіння біля під'їзду, ходіння в туалет, лежання на ліжку, чищення зубів, життя в Росії та інші.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...