З архіву ПУ. "Я вас вважаю зрадником і ворогом України!": Ветеран АТО влаштував перепалку із Сивохою і зірвав його виступ (відео)

Сергія Сивоху звинуватили в тому, що він не називає речі своїми іменами, а повторює слова російських пропагандистів.

Ветеран полку "Азов" Сергій Тамарін зірвав виступ радника секретаря РНБО Сергія Сивохи під час презентації Національної платформи примирення та єдності. Чоловік назвав Сивоху зрадником і ворогом України, передають Патріоти України 12 березня 2020 року.

"Я – учасник бойових дій! Це моє посвідчення. У 2014 році я його отримав. Протягом останніх п'яти з половиною років я воював на Донбасі. Мене звуть Тамарін Сергій, я – ветеран полку "Азов". Я 20 хвилин слухав цих особин. Сергій, я вас вважаю зрадником і ворогом України! І ворогом всього українського!" – обурився ветеран.

"Я 20 хвилин слухав, як ви розповідаєте про "внутрішній" конфлікт. Ви не називаєте Росію ворогом, не кажете, що вона на нас напала, не кажете, що йде війна! Ви обманюєте країну! З ким ви збираєтеся домовлятися?! З колаборантами, які запросили в Україну ворога? Єдина форма існування російських солдатів на території України – як добриво", – продовжив він звинувачувати Сивохо.

Джерело: Обозреватель

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...