З архіву ПУ. "Йому нас**ти на нас з вами, тисячі смертей, мільйони переселенців. Він виїхав із окупованого Донецька, а потім поїхав працювати у РФ", - Притула про Луческу

Мірча Луческу також раніше часто критикував українських гравців і чемпіонат.

Сергій Притула. Фото: соцмережі.

Телеведучий і амбасадор збірної України Сергій Притула у липні 2020 року прокоментував призначення Мірчі Луческу головним тренером "Динамо", повідомляють Патріоти України.

"Луческу - той самий колишній тренер "Шахтаря" і російського "Зеніта", який розповідав, що не стежить за УПЛ, оскільки там залишилася одна команда. І який говорив, що йому не по-пацанськи очолювати "Динамо".

Хочу поговорити про Луческу як про зневажливу людину. Я це бачив як уболівальник щодня, поки він був в Україні і навіть за її межами. Він постійно критикував українських гравців і чемпіонат. Йому все було не так, погано, він виливав тонни лайна на Україну і навіть на людей, які для нас ікони. Зокрема - на Валерія Лобановського.

Але він не просто зневажав Україну, паралельним курсом він дуже любив Росію, хвалив і чекав, коли Росія буде в Україні. Свого часу він виїхав з "Шахтарем" із Донецька, тому що його окупували росіяни. І що він зробив? Поїхав працювати в Росію.

Йому нас**ти на нас з вами, тисячі смертей, мільйони переселенців, він плювати хотів на нашу біль і страждання, історію, адже для нього це все - Радянський Союз. Тепер містер "Яка різниця" приїхав до столиці України тренувати "Динамо".

З таким же успіхом, якби не помер, можна було б і Кобзона поставити на тренерську посаду. Він же теж вважав, що це все Радянський Союз. Після цього назвати призначення Луческу плювком в історію і дух столичного клубу, плювком в обличчя уболівальників - це буде значним применшенням.

Але це тренер з великим динамівським серцем, адже він тренував "Динамо" Бухарест. Проблема не в Луческу, а в тому, що Київ 30 років не має свого футбольного клубу. Клуб є у братів Суркісів і Медведчука, вони крутять ним, як хочуть", - сказав Притула.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...