З архіву ПУ. Карма наздогнала? У метро Рима скалічились ультрас московського "ЦСКА", котрі перелякали своєю дикістю безтурботних італійців (відео 16+)

У жовтні 2018-го вболівальники профільного ФК Міноборони Росії, безглуздими витівками самі й спровокували жахливу подію.

У Римі на станції метро «Репуббліка» сталася аварія на ескалаторі, на котрому їхали вболівальники московського ЦСКА. За даними La Repubblica, постраждали 20 осіб, з них п'ятеро у важкому стані, зазначають Патріоти України. За даними росіян - близько 30.

Одна людина позбулася ноги є переломи та забиття. За непідтвердженими даними, аварію могли спровокувати вболівальники ЦСКА, стрибати на ескалаторі. На відеозаписі, що сталося видно, що полотно ескалатора з великою швидкістю рухається вниз. Увага! На відео показано подія, в результаті якого серйозно постраждали люди. У ролику міститься нецензурна лексика.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...