З архіву ПУ. "Мічиганське обличчя видало": У Росії виробник масла "вкрав" американську бабусю з хлопчиком (фото)

Плагіатори були впевнені, нібито за георгієвською стрічкою ніхто нічого не помітить...

У мережі з'явилися красномовні фото, як у Росії виробник масла "вкрав" для обгортки малюнок бабусі з хлопчиком зі старої американської листівки до Дня подяки. На це звернули увагу на сторінці "Єхидні твіти" у Twitter, де і розмістили знімки малюнків, які відрізняються зовсім трішки, повідомляють Патріоти України.

"Зважаючи на те, що картинка взята з американської листівки до Дня подяки аж 1935 року, це все-таки масло, отримане за ленд-лізом (Державна програма, за якою США постачали своїм союзникам у Другій світовій війні бойові припаси, продовольство і тд. – Ред.)", – написав автор посту.

Користувачі почали з глузуванням коментувати фото. "В американській версії бабуся якось симпатичніше виглядає...", "Нічого свого...", "Російська культура вторинна. Тільки копіпастити можуть", "Але окуляри у неї все таки вкрали", "І хустку на плечі накинули. Але обличчя-то залишилося мічиганське", "Куди б ти голову не повернув, куди б не кинув погляд, але від долі не втекти – усюди "цап-царап", – написали вони.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...