З архіву ПУ. Миттєва карма: На популярному курорті жорстоко покарали нахабного туриста з Росії (відео)

У мережі з'явилося відео, де показали "миттєву карму" росіянина, який відзначився своєю поведінкою на курорті, повідомляють Патріоти України 5 червня 2019 року.

Так, на ролику показано, як посеред багатолюдної вулиці за кордоном хлопець показував трюки з м'ячем. Але в цей час повз нього проходив п'яний росіянин з пляшкою алкоголю, судячи з усього. Він підійшов до трюкача, збивши його м'яч, і "поклав на нього" пляшку. А потім винуватець інциденту просто розвернувся і пішов.

Однак хлопець не розгубився і кинув в п'яного туриста м'яч, а далі почав його бити. Користувач інтернету VLad Medved розмістив відео інциденту в YouTube:

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...