З архіву ПУ. "Притягує" рак! Названо найнебезпечнішу групу крові

Люди з четвертою негативною групою крові значно частіше за інших страждають від онкологічних захворювань. До такого висновку прийшли вчені Гарвардського університету після низки масових досліджень, повідомляють Патріоти України.

Вони довели, що AB (IV) Rh з негативним резусом є найнебезпечнішою групою крові. Володарів цієї групи на нашій планеті всього 8%. За словами вчених, у таких людей рідко бувають діти, а якщо вони і народжуються, то лише одностатеві. Жінки з четвертою негативною групою більш схильні до ракових захворювань.

Схоже дослідження провели і вчені Університету Вермонта. Вони встановили, що у власників групи крові AB (IV) Rh- частіше фіксуються проблеми з мисленням і пам'яттю, зміна мозку, підвищений ризик розвитку недоумства, інсультів і деменції. У них знижений імунітет і вони здатні вбирати, як губка, різні хвороби.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...