З архіву ПУ. Володіють потужною силою: Три знаки Зодіаку, яких Вольф Мессінг вважав особливими

Легендарний Вольф Мессінг називав особливими три знаки Зодіаку - за його словами, вони володіють особливою силою і здатні вести за собою маси, передають Патріоти України.

Терези

Представники даного знака Зодіаку володіють цікавими здібностями, можуть залучати натовпи людей. З ними ніколи не буває нудно. Їх світ для багатьох здається казковим і різноманітним. Задля досягнення заповітної мети не зупиняються на шляху. Знають, чого хочуть у цьому житті. Не люблять брехні і фальші, а також конфліктувати з людьми. Не важливо, що стало приводом для суперечок, для них головне - завжди виглядати привабливо і не вплутуватися в розбірки. У Терезів розвинена інтуїція, вона ніколи їх не підводить.

Овен

Представники даного знака Зодіаку, на думку Мессінга, також одні з найцікавіших серед 12 зодіакальних сузір'їв. Завдяки своєму темпераменту завжди домагаються заповітної мрії. Вони з легкістю долають труднощі на шляху, можуть пустити пил в очі оточуючим і розташувати до себе абсолютно незнайомих людей. Овни - одні з найкращих ораторів і керівників.

Водолій

Провидець говорив, що люди, які народилися під цим знаком Зодіаку, одні з найскладніших, так як вони не тільки домагаються заповітної мрії, але і дуже образливі. Багато людей, які досягли у цьому житті великих висот, народилися під сузір'ям Водолія. Вони хороші ясновидці і впевнені в собі люди.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...