З архіву ПУ. "Вонижхлопчики": Суд звільнив з-під варти зловмисників, які п'ять годин гвалтували неповнолітню дівчину

16-річна постраждала, коли дізналася про це рішення, ледь не вкоротила собі віку.​

Броварський міжрайонний суд звільнив з-під варти зловмисників, які п'ять годин гвалтували неповнолітню дівчину, передають Патріоти України 14 жовтня 2019 року.

За свою свободу насильники заплатили 140 000 гривен застави. Як повідомляє активістка Людмила Миколаївна, таке рішення винесла суддя Білик. 16-річна постраждала, коли дізналася про це рішення, ледь не вкоротила собі віку.

Жорстокий злочин відбувся на початку серпня 2019 року. Зловмисники заманили дівчинку в свою квартиру і гвалтували 5 годин. Коли та втрачала свідомість, її відносили в холодний душ. Тоді підозрюваних відразу заарештували і відправили в СІЗО, але через два місяці суд вирішив їх відпустити.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...