З архіву ПУ. "Захотілося рівнем поділитися запоребриковим": Патріотка показала пікантні фото відомої російської пропагандистки (фото 12+)

У 2014 році Дар'я Асламова була нагороджена в РФ медаллю "за об'єктивне висвітлення подій в Криму".

Асламова пишалася своїм "бурхливим минулим". Фото: соцмережі.

Днями скандально відома російська пропагандистка Дар'я Асламова взяла інтерв'ю у голови Міністерства закордонних справ РФ Сергія Лаврова. На пікантні фото журналістки, яка, до речі, написала книжку "Записки дрянной девчонки", звернув увагу в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

"Сергій Лавров відповідає на запитання Асламової. Просто захотілося рівнем поділитися запоребриковим", - йдеться у повідомленні блогера. Асламова не раз публікувала свої пікантні знімки. Крім того, з 2014 року перебуває в базі "Миротворця" за антиукраїнську пропаганду й неодноразове порушення держкордону України.

У 2014 році пропагандистка була нагороджена в РФ медаллю "за об'єктивне висвітлення подій в Криму". Нагадаємо, що Лавров зробив низку зухвалих заяв про Україну та війну, розв'язану на її території російськими окупантами. Їх він озвучив під час інтерв'ю журналістці "Комсомольської правди" Асламовій. Глава МЗС РФ традиційно збрехав про непричетність країни-агресора до кровопролитного конфлікту на Донбасі, встиг торкнутися улюбленого міфу Кремля про "братерську взаємодопомогу", а також не упустив можливість пригрозити Україні новим вторгненням.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...